26 / 04 / 2024

milli emlak ankara satılık arsa

milli emlak ankara satılık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Ankara'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından takip edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi yarından sonra! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarından sonra saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara'da 39 bin TL'ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

Milli Emlak Ankara'daki 40 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 40 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak, Ankara Etimesgut'ta arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut Elvan Mahallesi'ndeki arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsanın ihalesi 12 Haziran'da yapılacak

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Iğdır'da yer alan arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri 5 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan tam 3 ilde KDV'den muaf arazi! 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Kahramanmaraş'ta 3 arazi satacak. Toplamda 3 şehirde satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

milli emlak ankara satılık arsa Haberi

milli emlak ankara satılık arsa

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'daki konut imarlı arsayı da satışa çıkardı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Ankara ili, Beypazarı ilçesi Ayvaşık Mahallesi'ndeki arsa da bulunuyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, satışa sunulan arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Kasabası'nda yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine açıklanan detaylara göre, söz konusu arsa 2.226,00 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 44,00  metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 32 bin...