26 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından takip edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.



Yeni bir arsa almak isteyenlerin yakından takip ettiği Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da Eylül ayı itibariyle yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki ihaleler arasında  Ankara  ili, Çubuk ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Çubuk ilçesi, Esenboğa Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 06140111722 olarak açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.904,54 metrekare.


Geri Dön