25 / 04 / 2024

Milli Emlak Ankara'da 39 bin TL'ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Ankara'da 39 bin TL'ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihalesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan resmi ihale ilana göre, satışa çıkarılan arsa  Ankara  ili, Kızılcahamam ilçesinde yer alıyor.

Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa konut alanı imarlı. Taşınmaz numarası 06210113403 olarak açıklanan arsa 404,38 metrekare alana sahip.

Milli Emlak Ankara da 39 bin TL ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Hazine hissesinin de 404,38 metrekare olarak belirlendiği arsanın toplam muhammen bedeli 39 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 9 bin 750 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanına göre, merakla beklenen ihale yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ihale ilanı....


Geri Dön