29 / 03 / 2024

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.



Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'daki konut imarlı arsayı da satışa çıkardı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında  Ankara  ili, Beypazarı ilçesi Ayvaşık Mahallesi'ndeki arsa da bulunuyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, satışa sunulan arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Kasabası'nda yer alıyor.

Milli Emlak Ankara da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine açıklanan detaylara göre, söz konusu arsa 2.226,00 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 44,00  metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 32 bin Türk Lirası olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 9 bin 600 Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön