23 / 04 / 2024

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.



Arsa yatırımcılarının merak ettiği ve araştırdığı son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan satış ihaleleri arasında  Ankara  ili, Beypazarı ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Ankara da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.226 metrekare.


Geri Dön