27 / 04 / 2024

Ankara'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ankara'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.



Yeni bir arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da geçtiğimiz günlerde resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan ve dikkat çeken satış ihaleleri arasında  Ankara  ili, Çubuk ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Ankara da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Çubuk ilçesi, Esenboğa Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmen duyurulan imarlı arsanın taşınmaz numarası 06140111722 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.904,54 metrekare.


Geri Dön