26 / 04 / 2024

Ankara'da 170 bin liradan bile ucuza imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ankara'da 170 bin liradan bile ucuza imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yayımlanan son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.



Yeni bir arsa sahibi olmak isteyen vatandaşların merak ettiği ve araştırdığı Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanları da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında  Ankara  ili, Kahramankazan ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.

Ankara da 170 bin liradan bile ucuza imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika detaylara göre, satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Saray Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmen duyurulan imarlı arsanın taşınmaz numarası 06200105144 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 500,00 metrekare.


Geri Dön