20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 40 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 40 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe şyayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 40 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor. İşte söz konusu ihale ilanı ile ilgili detaylar...



Türkiye'nin 81 şehrinde arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük fiyatla imarlı arsa satıyor. 

KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Gümüşhane ilinin Şiran ilçesinde Konaklı Köyü'nde bulunuyor.

Milli Emlak tan 40 bin 500 TL ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa sunduğu arsanın yüz ölçümü 539,88 metrekare.

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmış olan arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 9 Şubat 2023'te gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinden yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön