28 / 03 / 2024

Egeyapı Batışehir fiyatlistesi

Egeyapı Batışehir fiyatlistesi

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Batışehir'de 3.050 TL taksitle! Yüzde 15 peşinat imkanı!

Egeyapı Group imzası taşıyan Batışehir'de 3 bin 50 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 3 bin 226 konutun yer aldığı projede fiyatlar 270 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bağcılar Batışehir'de taksitler 3.050 TL’den başlıyor!

Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinde kampanya devam ediyor. Projede yüzde 15 peşinatla, 60 ay firma bünyesinde vade imkanı bulunuyor.

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan bahar kampanyası ile buluşturuyor.

Ege Yapı Batışehir'de 60 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

EgeYapı Group, banka kredisiz %15 peşinat, 60 ay firma vadesi ve 0,69 faiz oranıyla ev sahibi yapıyor. Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesi ödüllü Batışehir'de kolayca ev sahibi olmanız için kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.

Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir'de 3 bin 226 daire ile hayata geçiyor. Proje kapsamında Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1 daireler satışa sunuluyor.

Egeyapı Group Batışehir ödeme planı!

Egeyapı Group Batışehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire tipinde dizayn edilen Batışehir projesinde fiyatlar 268 bin liradan başlıyor...

Egeyapı Batışehir fiyatlistesi Haberi

Egeyapı Batışehir fiyatlistesi

Batışehir Konutları 3 etap halinde, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. Projede 5 bin TL peşinatla veya 3 bin 180 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 


Ege Yapı Batışehir Evleri satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


60 ay vade farkı olmadan taksit uygulanan Batışehir Residence'de 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Proje Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. 


Batışehir Bağcılar'da bir voleybol sahası, üç tenis sahası, dört fitness center, 7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi, peyzaj sulama sistemleri, açık ve bir kapalı basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Proje Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile...