23 / 04 / 2024

Eker Projektmanagement Gayrimenkul adres 

Eker Projektmanagement Gayrimenkul adres 

Eker Projektmanagement Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğan tarafından kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Şeker GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Rival Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rival Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet ÇEker tarafından kuruldu.

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Eren Tutsoy ve Gökhan Hasşeker ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Burhan Eker, Orhan Kaplan ve Ömer Hacıoğlu ortaklığında kuruldu.

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

Gvesd Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvesd Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Naile Gül Eker tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Şeker tarafından kuruldu.

Eker Projektmanagement Gayrimenkul adres  Haberi

Eker Projektmanagement Gayrimenkul adres 

Eker Projektmanagement Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğan tarafından kuruldu.

Eker Projektmanagement Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek yapmak ve...