19 / 04 / 2024

Ekim 2020 kira artış oranları

Ekim 2020 kira artış oranları

Ev sahipleri ve kiracıların yakından ilgilendiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından 5 Ekim tarihinde açıklandı. Peki bu ay kiranıza ne kadar zam gelecek?

2020 Ekim ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından ilgilendiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı, böylece 2020 Ekim ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Ekim ayı kira artış oranları belli oldu...

Ekim 2020 kira artış oranları yarın açıklanıyor!

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ekim ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Milyonların merakla beklediği rakamlar, yarın açıklanıyor...

Ekim 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ekim ayı kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Ekim 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ekim ayı kira artış oranları resmen açıklandı! 2023 ekim kira zammı ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) eylül ayı enflasyon verilerini yayımladı. Bu kapsamda kira artış oranları da belli oldu. Peki Kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Kira zammı ne zaman açıklanacak? Ekim 2023 kira artış oranı için Gözler TÜİK'te!

Kira artış oranları hak sahibi ve kiracılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Kira zammı ne zaman açıklanacak? Yüzde 25 zam sınırı ne zaman kaldırılacak?

Kira fiyatları cep yakıyor! Kira artış oranları ekimde ne olur? Ekim kira zamları ne zaman belli olacak? 

Eylül ayında tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 58,94, aylık yüzde 9,09 oldu. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık yüzde 49,41, aylık yüzde 5,89 yükselmişti. Gözler şimdi de ekim ayı kira artış oranların çevrildi. Peki  Kira artış oranları ekimde ne olur? Ekim kira zamları ne zaman

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

Ekim 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla!

Kira sözleşmeleri Ekim ayı içerisinde yenilenecek olan kiracılar Ekim 2021 kira artış oranlarını merak ediyor. Peki Ekim 2021 kira artış oranları ne oldu? İşte Ekim 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla...

TEFE TÜFE Ekim 2021 kira artış oranı!

TEFE TÜFE Ekim 2021 kira artış oranı haberimizde yer alıyor. İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen TEFE TÜFE Ekim 2021 kira artış oranı...

2021 Ekim ayı kira artış oranları belli oldu!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı tarafından merakla beklenen 2021 Ekim ayı kira artış oranları bugün itibariyle belli oldu. İşte 2021 Ekim ayı kira artış oranları...

Ekim ayı kira artış oranları ne zaman belli olacak?

Her ay açıklanan TUİK rakamları ev sahibi ve kiracılar tarafından takip ediliyor. Peki Ekim ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

İzmirli depremzedelerin kredi ve kira yardımı mağduriyeti!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 118 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sarsıntı sebebiyle binlerce vatandaş 7.5 aydır verilen sözlerin tutulmamasından mağdur olduklarını belirtti. 

İzmirli depremzedeler kredi mağduriyeti yaşıyor!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen ve 118 vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrasında mağdur olan depremzedeler kredi konusunda problemler yaşıyor. 

Kamil Okyay Sındır'dan depremzede kredilerine ilişkin açıklama!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde birçok ev hasar gördü. Depremde evleri hasar gören vatandaşlar 10 bin Türk Lirası krediyle karşı karşıya kaldı.

İzmir'de rezerv alanlardaki konut inşaatları hız kesmiyor!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı sebebiyle 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedelerle görüştü.

İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yapılan konutların inşaatı hız kesmiyor!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6.6 şiddetindeki depremde birçok bina hasar gördü. Hasar gören binaların yerindeki yeni konut inşaatları hız kesmiyor...

Ekim 2020 kira artış oranları Haberi

Ekim 2020 kira artış oranları

Ev sahipleri ve kiracılar Ekim ayı TEFE TÜFE kira artışı oranlarını araştırıyor. Kira sözleşmeleri Ekim ayı içerisinde yenilenecek olan kiracılara senelik olarak belirli oranlarda zam yapılıyor. Kiracılara yapılan bu kira zamları da Borçlar Kanunu kapsamında hesaplanıyor.

2018 yılında enflasyon oranlarında yaşanan yükselişlerin kira bedellerine olumsuz olarak yansıması sebebiyle kira artışı hesaplamalarında bazı değişikliklere gidildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) 2018 Eylül tarihinde duyuruldu. Duyurulan Yeni Ekonomi Paketi gereğince kira zam oranları artık üretici fiyat endeksi oranlarına göre değil  kira artış oranına dair üst sınır tüketici fiyat endeksi (TÜFE) oranlarına göre hesaplanıyor.

Bu ay kiranıza ne kadar zam gelecek?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon rakamlarını 5 Ekim 2020 tarihinde açıkladı. Konut ya da iş...