29 / 03 / 2024

Ekintaş Emlak Yatırım adres

Ekintaş Emlak Yatırım adres

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Ekintaş Emlak Yatırım adres Haberi

Ekintaş Emlak Yatırım adres

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.
Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir,...