18 / 04 / 2024

ekmek simit zam

ekmek simit zam

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ekmeklik buğday fiyatını yüzde 22 artırdı. Anlaşmalı un sanayicilerine satılan ekmeklik buğdayın tonu 2 bin 650 liradan 3 bin 210 liraya çıkarıldı. Gelen zamlar ekmek fiyatlarına da zam gelmesine neden oldu.

Eskişehir’de simide bir yılda yüzde 80 zam geldi!

Eskişehir’de simide zam geldi. Ocak ayında 5 TL'den satılan simit 2023 yılı bitmeden yüzde 80 zamlanmış oldu. Peki, Eskişehir’de simit ne kadar oldu? İşte detaylar...

İstanbul'da simide üçüncü zam! 12 liradan satılıyor!

İstanbul'da simide gayriresmi üçüncü zam yapıldı. 7.5 TL'den 10 TL'ye çıkan simit, aradan geçen 3 ayda gayriresmi bir zam daha gördü.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Ekim ayı itibarıyla simit ve poğaça fiyatlarına zam geliyor!

Gıda fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yeni yıla girerken temel yiyecek ürünlerine zam yapılacak! Ekmek fiyatlarındaki artış, vatandaşların hayatlarını giderek zorlaştırıyor. Simitten sonra şimdi de ekmek bütçeyi zorlayacak. İşte yaklaşan ekmeğe ve simide zam detayları...

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Ekmeğe bir ayda ikinci zam

Zam yağmuru devam ediyor. Erzurum’da 5 TL’den satılan 200 gram ekmeğin fiyatına bir kez daha zam yapıldı ve Erzurum'da ekmek 6,5 TL oldu.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Simit fiyatları durmak bilmiyor! Bir şehirde daha zam geldi

İzmir'de 20 Nisan'da ücreti 5 TL'den 7 TL'ye yükseltilen gevreğin (simit) satış fiyatı, 11 Ağustos’tan itibaren bir kez daha zamlanacak ve 10 TL olacak.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

ekmek simit zam Haberi

ekmek simit zam

Hububat ve bakliyat ürünlerinde hasat dönemi yaklaşırken, üretici 2022 ürün alım fiyatlarının açıklanmasını bekliyor. Toprak Mahsulleri Ofisi, alım fiyatları ile ilgili çalışma yaparak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye sundu. Fiyatlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Öte yandan İstanbul'da ekmeğe zam geldi. Daha önce 3,5 iradan satılan 200 gramlık ekmek 4 liraya çıktı. Poğaça ise bazı fırın ve pastanelerde 6 liraya kadar çıktı.

Milas’ta daha önce 3 liradan satılan 210 gram ekmeğe 50 kuruş, 3 liradan satılan simite ise 1 lira zam yapıldı.
Üretim maliyetlerinin arttığı gerekçesiyle yapılan zam vatandaşların tepkisine neden olurken, 5 ay içerisinde ekmeğin fiyatına 1 TL daha zam yapılmış oldu. Kasım ayında 210 gram ekmek 2 buçuk liradan satılıyordu.