26 / 04 / 2024

ekonomik istikrar kalkanı paketi destek programı

ekonomik istikrar kalkanı paketi destek programı

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, geçen yılki 1. dönem buzağı desteği, sürü büyütme ve yenileme ile sertifikalı tohum üretim desteklemeleri kapsamında yetiştiricilere toplam 1 milyar 626 milyon lira ödeme yapılacağını bildirdi.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

Dirençli şehirler için 81 ile kentsel risk kalkanı modeli geliyor!

AK Parti, yerel seçim beyannamesindeki "dirençli şehirler" oluşturma hedefiyle belediye yönetimlerini kentsel dönüşüm konusunda seferber edecek. Kentleri ekonomik ve doğal riske karşı koruyacak olan "Kentsel Risk Kalkanı" modeli tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacak.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika ek ödeme müjdesi! Hemen hesaplara yatacak paraya bakın!

Emeklilere ilişkin sağlanan promosyon ödemeleri, ekonomik istikrarın korunması ve emekli olmayı hak kazananların yaşam standartlarının yükseltilmesi bakımından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, birçok banka emeklilere yapacağı promosyon ödemelerini tek tek açıkladı. İşte detaylar...

TCMB, Reuters anketine göre faiz artışını hızlandırabilir!

Türkiye Merkez Bankası, ekonomik istikrarı ve enflasyonu kontrol altına alma amacıyla faiz artışına hız kazandırabilir. Reuters tarafından gerçekleştirilen ankete göre, ekonomistler Merkez Bankası'nın politika faizini 250 puan artırarak yüzde 20'ye çıkaracağını tahmin ediyor. 

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

İnşaat sektörü ekonomik istikrar istiyor!

Ekonominin lokomotifi olarak nitelendirilen inşaat sektörü, yılın ilk 6 ayında yaşanan durağanlığı seçimlerin ardından telafi etmek istiyor.

İş dünyasının beklentisi güven ortamı ve ekonomik istikrar

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı, piyasaların 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimine kilitlendiğini söyledi. Acı, seçim sonrasına yönelik en önemli beklentinin "güven ortamı ve ekonomik istikrar" olduğunu ifade etti.

Haftalık istatistikler açıklandı! ‘Merkez’in Rezervler Azaldı!

Merkez Bankası toplam rezervleri 10 Mart ile biten haftada 346 milyon dolar azaldı. Merkez Bankası toplam rezervleri, bir ülkenin döviz rezervleri, altın rezervleri ve diğer yabancı varlıklarını içerir. Toplam rezervler, bir ülkenin ekonomik istikrarını ve finansal gücünü yansıtan önemli bir gösterg

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi için artık şart yok! E-devletten başvurana 1100 TL her ay verilecek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketini için şart aranmıyor! E-devletten başvuran pek çok vatandaşa 1100 TL her ay devlet tarafından verilecek. EİKP yardımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Bunu yaparsanız servet değerinde paranız olur! Devlet tam 12,5 milyon veriyor hem de nakit

Türkiye'nin sorunları arasında yer alanlardan belki de en önemlisi vergi kayıp ve kaçağı, Bu problemin, hem ekonomik istikrar hem de gelir dağılımı açısından büyük  bir tehdit oluşturuyor. Fakat, son senelerde atılan adımlarla vergi kaybı ve kaçağına karşı mücadelede önemli yol kat edildiği ifade ed

ŞOK...ŞOK...ŞOK bu market her ürünü 10 TL'ye satıyor! Bu fırsat kaçmaz.. hemen poşetini fileni al ve buraya koş

Pandemi döneminde ekonomik istikrarın bozulması, 2022 senesinde ekonomik sorunların yaşanmasına enden olurken 2023 senesi de bu sorunların devam etmesiyle başladı. Fakat Ocak ayında marketlerin ve diğer sektörlerden gelen fiyat sabitleme ve indirim haberlerine katılanlardan biri de Onur market oldu.

Malatya'da esnafa 457 bin TL kira yardımı yapıldı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar yaşayan Malatya esnafı Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 457 bin TL kira desteği aldı.

748 bin esnaf 18,6 milyar lira kredi kullandı!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında çıkarılan Esnaf Destek Paketi ile Halkbank aracılığı ile şimdiye kadar 747 bin 801 esnaf ve sanatkar, toplam 18 milyar 526 milyon lira kredi kullandı.

ekonomik istikrar kalkanı paketi destek programı Haberi

ekonomik istikrar kalkanı paketi destek programı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yılki 1. Dönem Buzağı Desteği kapsamında 81 ilde, 701 bin 111 yetiştiriciye 1 milyar 434 milyon lira ödeneceğini belirtti.

Sürü Büyütme ve Yenileme Desteği kapsamında 80 ilde 71 bin 845 yetiştiriciye 187 milyon lira, sertifikalı tohum üretim kapsamında ise 7 ilde 11 firmaya 5 milyon lira ödeme yapılacağını aktaran Pakdemirli, şunları kaydetti: "2019 yılı 1. dönem buzağı desteği, sürü büyütme ve yenileme ile sertifikalı tohum üretim desteklemeleri kapsamında yetiştiricilerimize toplam 1 milyar 626 milyon lira ödeme yapılacak. Ödemeler saat 18.00'dan sonra T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre başlayacağız. 2019 yılı 1. Dönem Buzağı Desteği ile Sürü Büyütme ve Yenileme desteği kapsamındaki ödemeler, T.C. kimlik numaralarının son rakamı 0 olanlara bugün,...