29 / 03 / 2024

ekrem imamoğlu kentsel dönüşüm

ekrem imamoğlu kentsel dönüşüm

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli bir konu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi AK Parti adayı Binali Yıldırım ile ortak bir yayına katılan CHP adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli bir konu" dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım. Kentsel dönüşümde vatandaşa teminat olacağım. Vatandaşı müteahhitle baş başa bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi sürece garantörlük yapacak." dedi...

Ekrem İmamoğlu: Dar gelirliler 500 TL kirayla oturabilecek!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "Sosyal konut projeleri başlayacak. Dar gelirli aileler, işlerine yakın yerlerde, merkezi yerlerde 500-1000 TL arasında kirayla oturabilecek" dedi...

Ekrem İmamoğlu'ndan dar gelirliye ve emekliye müjde: Dönüşümde inşaat maliyetine İBB de ortak olacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dar gelirliye ve emekliye müjde verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a ‘depreme hazırlık’ mesajı: İçi boş vaatlerle olmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beyoğlu’nda önemli açıklamalar yaptı. Kentsel dönüşüm kapsamında belirlenen 69 riskli alan bulunduğunu dile getiren İmamoğlu, Murat Kurum’a da ‘depreme hazırlık’ mesajı verdi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

ekrem imamoğlu kentsel dönüşüm Haberi

ekrem imamoğlu kentsel dönüşüm

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri Dönüşüm Projesinin Temel Atma Töreni önceki gün gerçekleşti.  Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabından "Güngören'de çözdük, her yerde de çözeceğiz. Kimse depreme karşı hazırlığı ve kentsel dönüşümü siyasi rant için kullanmasın. Güngören'de dönüşüm bugün başlıyor" ifadelerini kullandı. Ancak Doğakent Sitesi'nin kentsel dönüşümü hem ilçe hem büyükşehir meclislerinde CHP ve İYİ Parti üyelerinin ret oyu vermesine rağmen onay verilmişti. 

DEMİR: "BİZİM YAPTIĞIMIZ İMAR PLAN NOTLARI SAYESİNDE DOĞAKENT SİTESİ'NİN DÖNÜŞÜM YOLU AÇILDI"

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, İmamoğlu'nun paylaşımı sonrasında sosyal medyadan İmamoğlu'na tepki vererek "Bu da yatsıya yetişmedi! Hem ilçe hem büyükşehir meclislerinde CHP üyelerinin RET oyu vermesine rağmen onaylanan, bizim yaptığımız imar plan notları...