25 / 04 / 2024

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 



KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri Dönüşüm Projesinin Temel Atma Töreni önceki gün gerçekleşti.  Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabından "Güngören'de çözdük, her yerde de çözeceğiz. Kimse depreme karşı hazırlığı ve kentsel dönüşümü siyasi rant için kullanmasın. Güngören'de dönüşüm bugün başlıyor" ifadelerini kullandı. Ancak Doğakent Sitesi'nin kentsel dönüşümü hem ilçe hem büyükşehir meclislerinde CHP ve İYİ Parti üyelerinin ret oyu vermesine rağmen onay verilmişti. 

DEMİR: "BİZİM YAPTIĞIMIZ İMAR PLAN NOTLARI SAYESİNDE DOĞAKENT SİTESİ'NİN DÖNÜŞÜM YOLU AÇILDI"

Mehmet Tevfik Göksu dan İmamoğlu na kentsel dönüşüm tepkisi!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, İmamoğlu'nun paylaşımı sonrasında sosyal medyadan İmamoğlu'na tepki vererek "Bu da yatsıya yetişmedi! Hem ilçe hem büyükşehir meclislerinde CHP üyelerinin RET oyu vermesine rağmen onaylanan, bizim yaptığımız imar plan notları sayesinde Doğakent Sitesi'nin Dönüşüm yolu açıldı. Biz, çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Siz, RET verip şovunu yapıyorsunuz" dedi.

GÖKSU: "YAHU SİZ KİM KENTSEL DÖNÜŞÜM SORUNUNU ÇÖZMEK KİM!"

Mehmet Tevfik Göksu dan İmamoğlu na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Doğankent Sitesi için söyledikleri hakkında sosyal medyadan tepki verdi. Göksu resmi Twitter hesabından, "Yahu siz kim kentsel dönüşüm sorununu çözmek kim! Güngören Belediye Başkanımız Bünyamin Demir'in de dediği gibi İBB Başkanının CHP'li ve İYİ Partili meclis üyeleri bu dönüşüm planına HAYIR demişti. Bu CHP'liler yalan söylerken yüzleri de hiç kızarmıyor" ifadelerini kullandı.


Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

KİPTAŞ Doğakent projesinin temeli atıldı!


Geri Dön