28 / 03 / 2024

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.



Önceki gün Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde ilk teslim edilecek 531 konutun kura çekiliş töreni gerçekleşti. Sabah'tan Barış Savaş ve Şerif Can'ın haberine göre; eski Metris Kışlası'nın olduğu askeri alanda bulunan Esenler Rezerv Yapı Alanı 1. Etap 1. Kısım'da olan depreme dayanıklı konutlar, ilçede riskli binalarda oturan hak sahiplerine kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde teslim ediliyor.

Tevfik Göksu dan İBB ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu "İBB deprem konusunda laf değil, iş yapmalı. 2 yılda tek yaptığı şey çalıştay olan İBB'ye sormak istiyorum. Acil yıkılması gereken binalar var. Bugüne kadar hangi adımı attınız? İBB milletin geleceğiyle oynamak yerine hızla sağlam konut yapmalı. Ama bakıyoruz ki İBB'nin en düşük bütçesi kentsel dönüşüme ayrılmış. Bu konudaki ciddi çalışmaları yine AK Parti ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapıyor" dedi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na deprem çalışmaları tepkisi!


Geri Dön