27 / 04 / 2024

ekspertiz değerinin altında satılan ünite

ekspertiz değerinin altında satılan ünite

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Rayiç bedeli nedir, nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alım satımı yaparken malın güncel pazar değerini doğru bir şekilde belirlemek oldukça önemlidir.  Rayiç bedel, bir mülkün piyasa değerini yansıtan bir değerlendirme güvencedir ve  değerinin altında satılmasını önler. Bu nedenle taraflar arasında adil işlem yapılması için hesaplanmalıdır.

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

ABD'de üretici enflasyonu Mayıs'ta yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalırken, yıllık bazda yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı.

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

ABD'de üretici enflasyonu Nisan ayında beklentilerin altında geldi!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,2 ve yıllık bazda yüzde 2,3 artarak piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

ekspertiz değerinin altında satılan ünite Haberi

ekspertiz değerinin altında satılan ünite

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı.

29 Ağustos- 31 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanya koşulları kapsamında; borcunu 6 ay içerisinde kapatan müşterilerimize sağlanan yüzde 35, 12'inci ay sonunda kapatan müşterilerimize sağlanan yüzde 25 oranında indirim avantajı neticesinde, satışı ekspertiz değeri altında gerçekleşen 221 adet bağımsız bölümün listesi, Sermaye Piyasası Kurulunun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
29 Ağustos- 31 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanya koşulları kapsamında; borcunu 6 ay içerisinde kapatan müşterilerimize sağlanan %35, 12'inci ay sonunda kapatan müşterilerimize sağlanan %25 oranında indirim avantajı neticesinde, satışı ekspertiz değeri altında gerçekleşen 221 adet...