26 / 04 / 2024

el birliği sistemin

el birliği sistemin

Yüksek faiz lüks konut alıcısını da elbirliği sistemine yönlendirdi. Sistemde 1 milyonluk ev gruplarına ilgi arttı. El birliği yapan 120 ay vadede aylık 8 bin 333 lira ödüyor. 

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Konut almak isteyenler el birliği sistemine yöneldi!

Yüksek faiz lüks konut alıcısını da elbirliği sistemine yönlendirdi. Sistemde 1 milyonluk ev gruplarına ilgi arttı. El birliği yapan 120 ay vadede aylık 8 bin 333 lira ödüyor. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Eminevim El birliği sistemi ile faizsiz ev sahibi yapıyor!

Türkiye'nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Birçok avantaj sunan sisteme göre hiçbir şekilde faiz ödemesi bulunmuyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile her ay 500 daire teslim ediyor!

Türkiye ’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim'den El Birliği sistemi!

TÜRKİYE' NİN her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, 'El Birliği' sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. . El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Evinevim El Birliği sistemi nasıl işliyor?

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Konut problemini çözmek için geliştirilen sistemde gayrimenkul fiyatını belirleyen müşteri peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçeneklerinden kendine uygun olanı seçmesini sağlıyor

Eminevim El Birliği sistemiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Konut alım gücünü kolaylaştırmak için geliştirilen yöntemler tüketicinin rahatlıkla birikim yapmasına yardımcı oluyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği binası hava kanallarıyla zeminden ısıtılıyor!

Termal labirent sistemin Türkiye'deki ilk örneği olan Türkiye Müteahhitler Birliği binası, Roma mimarisinden esinlenilerek hava kanallarıyla zeminden ısıtılıyor. Sistem, ısıtma/soğutma maliyetlerinde yüzde 35-40 düzeyinde tasarruf sağlıyor.

Türkiye Noterler Birliği gayrimenkul satışında yetki istiyor!

İkinci el araç işlemlerini yürüten noterler, Avrupa ve Amerika'da olduğu gibi gayrimenkul satışlarında da yetki istiyor. Türkiye Noterler Birliği, AB'ye uyum için değişim harekatı başlattı...

Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor!

Türk çelik sektörü ihracat hedeflerini gerçekleştirmek için sektör temsilcileri ile de el ele vererek yeni atılımların rotasını çiziyor. Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor.

el birliği sistemin Haberi

el birliği sistemin

Ev almak isteyen ama yüksek faize boyun eğmek istemeyenler son dönemde elbirliği sistemini mercek altına aldı. Sistemi enine boyuna araştıran ve faize ödediği parayla ev sahibi olabileceğini gören lüks konut alıcısı sistemde 1 milyon liralık konutlar oluşturmaya başladılar. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, aylık 10 bin lira ödeyen kişilerin sisteme girişinde son dönemde ufak çaplı artışlar olduğunu ifade etti.

Aylık 8 bin TL cepte kalıyor
1 milyon liralık kredi için bankanın kapısını çalan bir vatandaş, 120 ay vade için aylık yüzde 1,28 banka kredisi faiziyle 16 bin 354 lira ödeme yapmak zorunda. 1 milyon liralık kredinin vade sonundaki toplam ödemesi ise 1 milyon 962 bin 480 liraya çıkıyor. Elbirliği sistemiyle ev alanlar ise 1 milyon liralık grupta aylık...