25 / 04 / 2024

el emin inşaat

el emin inşaat

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlanan Anfa Life Residence'ta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede konut fiyatları 120 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Anfa Life Beylikdüzü'nde 2+1'ler 150 bin TL!

Anfa Life İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Anfa Life'ta 1+1'ler 89 bin TL'den satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde 89 bin TL'ye 1+1 daire!

Konutların 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 olarak dizayn edildiği Anfa Life Residence projesi, 224 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor...

Beylikdüzü Anfa Life Residence'ta 89 bin TL! 24 ay 0 faiz!

Konut sahibi olmak isteyenler için 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Anfa Life Residence projesi El Emin İnşaat projesi olarak inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor....

Anfa Life Rezidans'ta 89 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin fiyatlarının 89 bin TL'den başladığı Anfa Life Residence projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor...

Beylikdüzü Anfa Life Evleri 'nde minimum 89 bin liraya!

İçerisinde toplam 224 adet konutun bulunduğu Anfa Life Evleri 'nde daireler 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor..

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Abdulr Al-Kanan tarafından kuruldu.

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

İnşaat sektöründeki zamlar el yakıyor!

Son zamanlarda, özellikle Mart'tan beri kurlarda yaşanan yükseliş, inşaat maliyetlerinin de hızlı bir şekilde artmasına neden oldu. İnşaat sektörünün malzeme kalemlerinde el yakan zamlar yapıldı. Peki sektör bu konuda ne diyor?

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Faraç Elbozan tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Koronavirüs Gazze'de inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Gazze Ablukasını Kırma Halk Komitesi Başkanı Cemal el-Hudari, koronavirüs sebebiyle oluşan krize ilişkin, "Kriz büyük ve işçiler, fabrikalar ile turizm ve inşaat sektörleri üzerindeki etkileri gerçekten çok tehlikeli" dedi...

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.

el emin inşaat Haberi

el emin inşaat

El Emin İnşaat tarafından hayata geçirilen Anfa Life Residence projesinde toplam 224 adet daire yer alıyor. 


Anfa Life Residence 2 blok şeklinde İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Anfa Life Residence Beylikdüzü'nde daire teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Anfa Life Residence'ta konutlar 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. El Emin İnşaat projesi Anfa Life Residence'ta daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Beylikdüzü Anfa Life Residence ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendiriliyor. Anfa Life Residence projesinin sosyal imkanları arasında dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkezi yer alıyor.



Telefon: 0212 854 07 64

Web adresi: www.anfaliferesidence.com

Belemir...