28 / 03 / 2024

El Menzil Emlak

El Menzil Emlak

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Bakan Bolat'ın; otomotiv, emlak ve kiralardaki yüzde 20-25 düşüş açıklamasına vatandaştan yorum yağmuru!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Otomotivde birinci ve ikinci el piyasasında, emlak piyasasında, kiralarda bugün yüzde 20-25 civarında bir düşüş gerçekleştiğini açıkladı. Peki piyasalara nasıl yansıdı? Bakın vatandaş konuyla ilgili ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

ABD'de 2024 yılında 4,71 milyon ikinci el konut satılması bekleniyor!

ABD'de Ulusal Emlakçılar Birliği yaptığı açıklamada 2024 yılında toplam olarak4,71 milyon ikinci el konut satışı beklediğini ve Austin, Teksas'ın en çok bastırılmış konut talebine sahip en iyi emlak piyasası olduğunu belirtti.

Konutta devlet işe el atmalı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konutta devlet işe el atmalı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Demir tarafından kuruldu.

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa El Dajanı tarafından kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

İkinci el konut satışında rekor! Toplam satışların yüzde 69’unu oluşturdu!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) ve Endeksa.com’un iş birliği ile hazırlanan 2022 senesi üçüncü çeyreği ile ilgili “İkinci El Konut Piyasası Raporu” yayımlandı. İşte detaylar…

Emlakçıların yeni kira oyunu! Ev kiralarını borsa gibi yükseltiyorlar

Ev sahiplerini de ikna eden emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirlemeye başladı. Daha önce ikinci el araç piyasasında gördüğümüz bu oyun kiralık evlere de bulaştı. Kiralık ev fiyatları borsa gibi yükselmeye başladı.

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Abel Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abel Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’de  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

El Menzil Emlak Haberi

El Menzil Emlak

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her...