11 / 12 / 2025
fuzul

Elamir Hosni M. Elsherif

Elamir Hosni M. Elsherif

Sidra Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elamir Hosni M. Elsherif, E. Hosni M. Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu.

Sidra Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sidra Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elamir Hosni M. Elsherif, E. Hosni M. Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu.

Tarsus'a Megnum'dan 20 milyon dolarlık yatırım

Megnum Yatırım ve İnşaat Şirketi CEO'su Arslan:''Regma Outlet Alışveriş Merkezi, bölgeye hitap edecek özellikte olacak''

Trump Towers'a muhteşem tanıtım

Amerikalı emlak kralı Trump ile Doğan ve Taşyapı'nın birlikte gerçekleştireceği Trump Towers İstanbul - Şişli Projesi'nin tanıtımı, Hilton Convention Center'da muhteşem partiyle yapıldı.

Yabancıya mülk satışına sınır

Yabancıların mülk edinmesi konusunda Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararı dikkate alınarak hazırlanan tapu kanununda değişiklik öngören tasarı, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Yabancıların alımı engellenmesin

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, Türkiye'de yabancıların doğrudan taşınmaz alımını engelleyen düzenlemelerin, Türkiye'ye yatırım hedefleyen sektör yatırımcılarını kaygılı bir bekleyişe ve belirsizliğe sürüklediğini dile getirdi.

TOKİ, müteahhitlerini kurtarma hazırlığında

TOKİ Başkanı Bayraktar, malzeme fiyatlarının artması yüzünden zora giren TOKİ müteahhitlerinin fiyat farkı veya tasfiye kararnamesiyle kurtarılması gerektiğini söyledi.

Müteahhide çifte yumruk

ATO Başkanı Sinan Aygün, inşaat sezonu öncesinde demir fiyatlarına yapılan rekor zamma karşılık müteahhitlere ödenecek fiyat farkının düşük tutulmasını, sektöre "müteahhide çifte yumruk" olarak nitelendirdi.

Tekstilde yatırımı bıraktı diyabet hastanesi kuracak

Gürteks, 2008 yılında toplam 61 milyon dolarlık yatırım yapacak.

İngiltere'de tarım arazilerine hücum var

Küresel krizde parasını borsalardan ve hisse senetlerinden çeken yatırımcıların yeni güvenli limanı tarım arazileri oldu.

Ligne Roset'nin Contours tasarımı

Fransız mobilya markası Ligne Roset, tasarımcı Didier Gomez'in yarattığı zarif büfe tasarımı Contours'u ev dekorasyonuyla ilgilenenlerin beğenisine sunuyor.

Gümüşhane'de 2 arazi satılacak

Gümüşhane'ye bağlı Torul'da bulunan araziler Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak.

Peşinat Ekim'de, taksitler Kasım'da!

Konut şirketlerinin birbirinden cazip kampanya yarışı sürüyor. Son kampanya peşinat Ekim'de, ilk taksit ise Kasım'da...

TOKİ gecekondu dönüşüm projelerine hız verdi

Bugüne kadar 137 belediye ile protokol imzalayan TOKİ, gecekondu dönüşümüyle 125 bin konut projelendirdi, 35 bin konutun ihalesini yaptı. Uygulama kapsamı genişliyor.

Elamir Hosni M. Elsherif Haberi

Elamir Hosni M. Elsherif


Sidra Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elamir Hosni M. Elsherif, E. Hosni M. Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Sidra Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat ve ihracatı ticareti yapmak. 2- Her türlü malın dahili ve harici toptan ve parkende ticareti yapmak. 3- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu...