19 / 04 / 2024

Elazığ Keban deprem konutları

Elazığ Keban deprem konutları

Elazığ Keban'a bağlı Üçpınar köyüne inşa edilecek olan 75 deprem konutunun detayları belli oldu.

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Son dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Elazığ'da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'da deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

Elazığ'da korkutan deprem: Halk sokağa çıktı

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Beydoğmuş ilçesinde merkez üssü bulunan bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, şiddetli bir şekilde hissedildi ve halk sokaklara çıktı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Elazığ Keban TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Elazığ Keban projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Keban TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Keban TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Elazığ'da 1894 deprem konutu için kura çekildi! 

Elazığ'da, geçen yıl meydana gelen 6.8 ve 5.3'lük depremler sonrası Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen 1894 deprem konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Elazığ'da deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

Elazığ'da inşa edilen 379 adet deprem konutu için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ'da deprem konutları ve iş yeri için kuralar çekildi!

Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için inşa edilen 379 konut ve 99 iş yeri için kura çekimi gerçekleşti. 

Elazığ Keban deprem konutları Haberi

Elazığ Keban deprem konutları

Keban Kaymakamı Hasan Akbulut, Keban'a bağlı Üçpınar köyüne inşa edilecek olan 75 deprem konut alanında incelemeler yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde 75 konutun hasar gördüğü Keban'a bağlı Üçpınar Köyü Dılop mevkisinde toplamda 75 deprem konutunun inşa edilmesi için sondaj çalışmaları başladı.

Konutların inşa edileceği Üçpınar Köyüne gelen Keban Kaymakamı Hasan Akbulut, yeni inşa edilecek olan yerleşim yerinde başlayan yer düzeltme ve tesviye çalışmalarını denetledi ve konuyla ilgili bilgiler aldı.

Kaymakam Akbulut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Deprem dolayısıya oluşan mağduriyetin biran önce giderilmesi için çalışmalara başlandı. Köyümüzün biran önce yeni yerleşim yerine taşınmasını sağlayacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Elazığ'daki deprem konutlarının yapımı...