26 / 04 / 2024

elazığ konteyner kurulumu

elazığ konteyner kurulumu

Elazığ’daki depremin ardından bölgelerde enkaz kaldırma işlemleri sürerken konteyner kent için konteyner kurulumu devam ediyor.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Diyarbakır'daki konteyner kente 900 depremzede yerleştirildi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da kurulumu tamamlanmış olan konteyner kente 900 afetzede yerleştirildi.

Kahramanmaraş'ta 52 evin yıkıldığı mahallede konteyner kurulumu başladı!

Türkiye'de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yalnızca 3 konutun ayakta kalabildiği 55 haneli kırsal mahallede konteynerler kurulumu başladı.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığlı depremzedeler yeni evlerini bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine karşın konteyner kentlerde yaşamlarına devam eden binlerce vatandaşın sorunlarına ilişkin bir gelişme yaşanmadı. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

İzmir'de geçici barınma merkezinde konteyner kurulumu tam gaz devam ediyor!

İzmir'de yaşanan depremden sonra evleri zarar gören vatandaşlar için kurulan geçici barınma merkezine konteynerlerin yerleştirilmesi devam ediyor.

Elazığ'da 2 bin 584 konteyner yerleşime açıldı!

Elazığ'da, depremzedelere bugüne kadar 545 milyon TL ayni ve nakdi yardım yapıldı. Kentte kurulan ve yerleşime açılan konteyner sayısı 2 bin 584 olurken, 5 bin 608 kişinin barınma ihtiyacı giderildi...

Elazığ'da konteyner kentler yerleşime açıldı!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 24 Ocak tarihinde merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak, "Elazığ afetle mücadele örnek model oldu ve bir afet nasıl yönetilir tüm dünyaya göstermiş oldu, inşallah bu şekilde devam edecektir." diye konuştu.

Elazığ'da konteyner kentte yaşam başladı! 

Elazığ Doğukent Mahallesi'nde 900, Kırklar Mahallesi'nde de bazıları iki katlı 456 konteynerin kurulumu tamamlandı. Depremzedelerin geçici olarak barınmaları için kurulumu tamamlanan konteynerlere yerleşme süreci başladı...

Elazığ'da 73 aileye konteyner ev gönderiliyor!

Elazı Sivrice'de meydana gelen depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için çalışmalar devam ediyor. Ekipler Sivrice ve Maden ilçelerine bağlı köylerde yaşayan 73 aileye 73 aileye konteyner ev gönderiyor...

elazığ konteyner kurulumu Haberi

elazığ konteyner kurulumu

Elazığ'da depremden etkilenen bölgelerde enkaz kaldırma işlemi sürerken konteyner kent için konteynerlerin kurulumuna ekipler yoğun mesai harcıyor.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra Türk Kızılay, AFAD ve UMKE ile diğer yardım kuruluşları tarafından depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

İlgili bakanlıklar ise Mustafa Paşa, Sürsürü ve Abdullah Paşa mahalleleri ile Sivrice ilçesi ve köylerde, hasarlı binaların yıkımı, enkaz kaldırma, altyapı ve konteynerlerin kurulumu gibi faaliyetleri yürütüyor.

Aşağı Demirtaş, Kırklar, Doğukent ve Hankendi mahallesinin dışında Sivrice ilçesi Gölbaşı mevkiisinde ilk olarak 5 bin ailenin geçici olarak barınacağı konteyner kentlerin kurulacağı alanlarda ekipler, yoğun bir şekilde...