19 / 04 / 2024

elazığ zafran kentsel dönüşüm

elazığ zafran kentsel dönüşüm

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında birçok riskli yapı ve bölge tespit edildiğini bildirdi. Elazığ'da bir çok riskli yapı ve bölge tespit edilmişti...

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alanlarda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan güvenli ve konforlu konut ve iş yerleri depremzedelere teslim edildi.

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf 18 arsa satacak!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran ve Mornik'te yer alan 18 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Elazığ'da 204 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Depreme karşı daha güvenli şehirler için kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, ülkede deprem hasar görebilirlik riskinin azaltılmasında eski ve depreme dayanıksız yapı stokundan kurtulmak amacıyla kentsel dönüşümün önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Elazığ'daki çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Elazığlı depremzedelerden kentsel dönüşüm açıklaması!

Elazığ'da yaşanan depremde evleri yıkılan ve devletin yaptığı yeni konutlara yerleşen depremzedeler yaptıkları açıklamada, "Kentsel dönüşümün sağlığımız ve hayatta kalmamız için büyük bir önemi var" dedi.

Elazığ’da 750 yapı tasarlandı: Elde edilen gelir dönüşüme harcanacak!

Geçtiğimiz sene büyük bir depremle sarsılan Elazığ’da Türkiye’ye ‘umut’ olacak bir sosyal sorumluluk projesi için düğmeye basıldı. Konutlardan elde edilen gelir, şehrin kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanılacak.

elazığ zafran kentsel dönüşüm Haberi

elazığ zafran kentsel dönüşüm

AK Parti Milletvekili Alpay, kentte yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi


AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında birçok riskli yapı ve bölge tespit edildiğini bildirdi.


Alpay, yaptığı yazılı açıklamada, Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi. Yetkili kurumlarca belirlenen kriterler çerçevesinde, Elazığ'da birçok riskli yapı ve riskli bölge tespit edildiğini belirten Alpay, Sürsürü ve Cumhuriyet mahallelerinin Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan olarak belirlendiğini anımsatarak, bu çerçevede kentsel dönüşüme hız vereceklerini ifade etti. 


Alpay, Karşıyaka ve Zafran mahallelerindeki riskli alan çalışmalarının tamamlandığını, gerekli raporların Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderildiğini...