24 / 04 / 2024

elektriğe kapılan inşaat işçisi

elektriğe kapılan inşaat işçisi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerindeki inşaatta çalışan İsmail Albayrak, kaçak elektrik akıma kapılıp hayatını kaybetti.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü yeniden yükselişe geçti!

2018'den itibaren daralma eğiliminde olan inşaat sektörü, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgının ortaya çıkmasından nasıl etkilendi?

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Manisa'da elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler'de çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Sancak tarafından kuruldu.

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uche Mıchael Eze tarafından kuruldu.

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işlerine vergi düzenlemesi!

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işleriyle uğraşan mükelleflere, bu işleriyle ilgili olarak gerçekleştirilen hak ediş ödemeleri üzerinden gerçekleştirilen gelir veya kurumlar vergisi kesintisi oranı yüzde 3'ten yüzde 5'e çıktı.

Külçe Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Külçe Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Külahlı tarafından kuruldu.

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çiftçi tarafından kuruldu.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

İnşaat sektörü pandemi tanımadı! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını süresince ülkemizde birçok iş kolu ekonomik olarak olumsuz etkilendi, birçok şey ertelendi fakat inşaat sektöründe yıkımlar ve inşaat yapımı hızla devam etti. İşte pandemi sürecinde Türkiye'de yapılan inşaat işleri...

elektriğe kapılan inşaat işçisi Haberi

elektriğe kapılan inşaat işçisi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, inşaatın asansör boşluğunda toplanan suya basınca kaçak elektrik akımına kapılan işçi İsmail Albayrak (28) hayatını kaybetti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerinde yer alan inşaatta çalışan İsmail Albayrak, asansör boşluğunda bulunan su birikintisine basınca, kaçak elektrik akıma kapıldı. 

Akıma kapılan işçinin yardımına inşaatta çalışan arkadaşları koştu. Ağır yaralanan Albayrak, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 
Albayrak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma...