29 / 03 / 2024

Elit Manzara kampanya 2018

Elit Manzara kampanya 2018

Elit Manzara projesinin 23 Nisan kampanyası çocukları sevindirecek. Elit Manzara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara Disneyland seyahati hediye ediyor.

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Elit Manzara’da Disneyland seyahati hediye!

Elit Manzara projesinin 23 Nisan kampanyası çocukları sevindirecek. Elit Manzara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara Disneyland seyahati hediye ediyor.

Manzara 7/24'te yeni kampanya!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te inşa edilen Manzara 7/24'te 100 ay sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Manzara 7/24’te Ramazan Bayram'ına özel şeker tadında fırsat!

Manzara 7/24’te, Ramazan Bayramı’na özel şeker tadında fırsat günleri başlıyor. Kampanya Haziran sonuna kadar devam edecek..

Manzara Adalar ve İnistanbul'da tarihi kampanya 2017!

İş GYO, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. İş GYO kampanyaya İnistanbul ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı.

Beytepe Elit Manzara teslim zamanı!

Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Peki Beytepe Elit Manzara teslim zamanı belli mi?

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2016!

4 blokta 119 konuttan meydana gelen Elit Manzara Beytepe projesinde konut teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe fiyatları 2016...

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe'de konumlandırılan Elit Manzara Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

32 katlı kule, 1 villa bloğu ve 5 katlı iki bazadan meydana gelen Elit Manzara Beytepe'de satışlar sürüyor. İşte, Elit Manzara Beytepe teslim tarihi...

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Elit Manzara kampanya 2018 Haberi

Elit Manzara kampanya 2018

Elit Yapı imzasını taşıyan Elit Manzara projesi Ankara Beytepe’de inşa ediliyor. 23 – 30 Nisan tarihleri arasında projeden ev satın alan aileler yeni bir yaşama adım atarken çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir tatil geçirme fırsatına da sahip olacak.

Elit Manzara'da 23 Nisan kampanyasıyla 2 gece 3 gün Paris Disneyland turu hediye ediliyor. Bu tarihler arasında Elit Manzara’dan ev sahibi olan aileler seyahat hediyelerini yılsonuna kadar diledikleri zaman kullanabilecekler. 

Sınırlı sayıda kalan konutlar için bu kampanya ile bayramı da taçlandırmak istediklerini belirten Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, ‘’Burayı tasarlarken aile yaşamının gereklerini ve çocukların ihtiyaçlarını öncelikli tuttuk. Projemizde çocuklar için 24 saat üst düzey güvenlik, sosyal donatılar ve oyun alanları titizlikle düşünüldü. Çocuk Bayramı dolayısıyla da ailelere ve çocuklara özel...