28 / 03 / 2024

elite konsept tasarım merkezi

elite konsept tasarım merkezi

Elite Concept, 5400 metre karelik iç mekanında dekorasyonda ihtiyaç olan tüm ayrıntıları titizlikle planlayıp müşterilerine çizgi üstü tasarımlar sunuyor.

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Geohome Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Geohome Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Konsept ve Danışmanlık Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

3. havalimanı kule tasarımını AECOM ve Pininfarina yapacak!

3. havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı. Akçayoğlu, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na simgesel anlamda çok şey katacağını belirtti.

Mimaria Konsept Tasarım Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimaria Konsept Tasarım Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Mukaddes Ağçiçek Keskin tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Seza Sokak'ta kuruldu.

Nurol Park projesinin örnek dairesini Gönye Proje Tasarım gerçekleştirdi!

Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Nurol Park projesinin örnek dairesinin iç mimari konsept tasarımını yapan Gönye, uygulama projelerini de hazırladı. 1+1 örnek dairenin dekorasyonu da yine Gönye tarafından gerçekleştirildi.

Archvist Konsept Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Archvist Konsept Tasarım Anonim Şirketi, Mehmet Tayfur Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım 2014 tarihinde Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

Patricia Urquiola'dan Arçelik için Leisure tasarım serisi!

Patricia Urquiola'nın tasarladığı ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ve buzdolabından oluşan özel tasarım serisi, Türkiye'de nisan ayı itibariyle belirli Arçelik konsept mağazalarda tüketicinin beğenisine sunulacak...

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması'na 452 başvuru geldi!

Bu yıl yedincisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda sona yaklaşıldı. Dört farklı kategoride toplam 452 başvurunun yapıldığı yarışmada kazanan projeler ödüllendirilecek

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

elite konsept tasarım merkezi Haberi

elite konsept tasarım merkezi
Bahçe dekorasyonu konusunda 2003 yılından bu yana hizmet veren, ev ve bahçe dekorasyonunda dünyaca ünlü markaları bir arada sunan Elite Home & Garden'ın yanı sıra Elite Concept, Odda, Hamam, Tempur, Uğur Antik, Pepper Home gibi otuz beş ünlü markanın yanı sıra Toprak Sanat Galerisi, Kahve Dünyası ve Milenyum, Dünya, Boyut Kitap evleri ile birlikte bir yaşam alanı yaratıyor. Her ay bir sergi ve müzayede Tasarım dünyası yaratıcıları ile profesyonellerini aynı çatı...