25 / 04 / 2024

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!


Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.



Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi konusu:
a) Gerek şirketin sahip olduğu gayrimenkuller, gerekse üçüncü şahıslar; hakiki veya hükmi resmi daireler ve yurt içindeki gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller için her ölçekte imar planı, mimari proje, statik betonarme proje, kısaca mimarlık, inşaat mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği ihtisasına giren her ölçekte proje yapar. Yaptığı veya üçüncü şahıslara yapılmış projelerin fenni sorumluluğu, teknik uygulama sorumluluğunu üstlenir. b) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik ve konsept tasarımlar ile teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma ve fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c) Sahibi olduğu veya olacağı gayrimenkulleri dilediği şekil ve şartlarla satar, dilediğinden nakdi veya ayni bedel karşılığı ya da takas suretiyle veyahut kat, inşaat, arsa, arazi karşılığı gayrimenkul alır, konut, işyeri, zirai, ticari tesisler için inşaat yapar, bunları dilediği şekil, bölüm, bütün ve hisseler halinde, dilediği şartlarla satar. Taahhütleri, cezai şartları, yükümlerin satış vaadinde bulunur, satış vaadi ile satın alma vaadinde bulunur. İmar plan ve uygulamaları, tevhit, ifraz, ruhsat ve benzer işlemler nedeni ile veya herhangi bir başka nedenlerle ile kamuya terki, bağış veya hibesi gereken alanları ilgili kamu kurumuna devreder. d) Yurt içinde veya yurt dışında pazarlaması rantable olan her türlü dayanıklı tüketim mallarını, elektrikli veya elektronik ev eşyalarını, her türlü gıda maddelerini ve tekstil ürününü, ilaç ve kimya sanayi ürünlerini, parça, alet, aksam ve edevatını velhasıl konusu ile ilgili satılabilir veya satın alınabilir olan her çeşit emtianın ham mamul veya yarı mamul olarak pazarlamasını yapar, satın alır, satar, ithal eder, ihraç eder. e) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri alır, satar, satın alır, kiralar, kiraya verir, f) Gerek şahıs veya şahıs işletmeleri ile gerekse Komandit, Limited, Anonim Şirketler ile her türlü sermaye şirketleriyle ortaklık tesis eder, hissedar olur, şirketlere iştirak eder, mevcut kurulmuş şahıs işletmelerini devir alır, Anonim şirketler ile Türk Ticaret Kanunu hükümlerince birleşir. g) Her türlü faaliyet alanıyla ilgili yerli ve yabancı personel istihdam eder.


Geri Dön