19 / 04 / 2024

elite world istanbul yeni otel

elite world istanbul yeni otel

Turizmde Elite World markası ile faaliyet yürüten Elik Ailesi'nin ses getiren yatırımları art arda devreye giriyor. Yakın zamanda üç oteli bulunan İstanbul'da tesis sayısını beşe çıkaracak.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Elite World otellerini geçici olarak kapattı!

Elite World, Türkiye'deki 6 otelini geçici olarak kapattığını, 2 otelinin de kapasitesinin düşürüldüğünü duyurdu.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort hizmete açıldı!

650 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'un kapıları hizmete açıldı...

Elite World Sapanca Resort hizmete açıldı!

Vanlı işadamı Coşkun Elik, Sapanca’da bulunan İtalyan Kampı’na 5 yıldızlı bir otel inşa ediyor. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesis, 428 kişiye istihdam sağlayacak.

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde A.Alı Yahya  Mahdı tarafından kuruldu. 

elite world istanbul yeni otel Haberi

elite world istanbul yeni otel

Turizmde Elite World markası ile faaliyet yürüten Elik Ailesi'nin ses getiren yatırımları art arda devreye giriyor. Yakın zamanda adlarını çok daha fazla duyuracaklar. 


İlk otellerini 1975'te Van'da açan Elik Ailesi, beşinci otelini yaz sezonu başında Marmaris'te devreye aldı. Yakın zamanda üç oteli bulunan İstanbul'da tesis sayısını beşe çıkaracak. Önce Basın Ekspres Yolu'ndaki yatırım, ardından Bostancı'daki tesis devreye sokulacak. Yurtdışında ise Rusya Petersburg'taki 4 ve 5 yıldızlı otel yatırımları tüm hızıyla sürüyor. 


Elite World diğer taraftan büyüyen iş hacmine uygun olarak üst yönetici transferlerinde de ön planda. Elite World Oteller Zinciri'nin ilk resort yatırımı Elite World Marmaris Otel'in genel müdürlüğüne, 39 yıldır turizm sektöründe görev alan Ali İhsan Bilgi getirildi. 


Marmara Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi'ni tamamlayan Ali ihsan a Bilgi, kariyeri...