29 / 03 / 2024

elmadağda kentsel dönüşüm başlıyor

elmadağda kentsel dönüşüm başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 71,5 hektarda 2 bin 772 konutun dönüşümünü sağlayacak projenin imzaları yarın atılacak. Bin 239 hak sahibinin bulunduğu bölgede, yerinde dönüşüm ilkesi uygulanacak...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İstanbul'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Türkiye'nin lokomotif kenti İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Peki İstanbul'un ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni dönem başladı. KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ’ın ortaklığıyla start verilen "İstanbul Yenileniyor" uygulaması kapsamında başvurular sona erdi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması için yeni çalışmalar hayata geçmeye devam ediyor. KİPTAŞ ve BİMTAŞ’ın ortaklığı ile gerçekleşen “İstanbul Yenileniyor Platformu”nda yeni dönem kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

elmadağda kentsel dönüşüm başlıyor Haberi

elmadağda kentsel dönüşüm başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ankara'nın Elmadağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçedeki 2 bin 772 konut yenilenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, protokol imza töreninde, kentsel dönüşüm alanında başlattıkları seferberliğe yeni bir halka daha eklediklerini söyledi. Elmadağ'da çok güzel bir proje ortaya çıkarıldığını ifade eden Güllüce, ilçede çok uzun sürmeyecek bir zaman diliminde örnek bir projenin hayata geçirileceğini kaydetti. Güllüce, Elmadağ'da proje sayesinde insanların huzur içinde yaşayacağı, ibadethanesinden okuluna kadar içerisinde her türlü sosyal donatı mekanının bulunduğu ve çağın ihtiyaçlarının tümünün karşılanacağı bir dönüşüm gerçekleşeceğim anlattı. Vatandaşların en iyi standartlardaki mekanlarda yaşamasını ve deprem gibi afet risklerine karşı riskli binaların ortadan kaldırılmasını arzu ettiklerini vurgulayan Güllüce, "Projeyle Elmadağ'da 2014 Türkiyesinin, yeni Türkiye'nin standartlarına uygun bir...