18 / 04 / 2024

Elmar Towers iletişim

Elmar Towers iletişim

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi! 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Elmar Towers lokasyon bilgileri!

Elmar Towers lokasyon bilgileri kapsamında proje Çukurambara'a 13 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 3 bloktan oluşuyor.

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Ankara Elmar Towers daire fiyatları!

Ankara Elmar Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen proje Kızılay'a 19 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Ankara Elmar Towers fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Elmar Towers fiyatları!

Elmar Towers fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Elmar Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Elmar Towers lansman günü!

Elmar Towers lansman günü 15 Nisan Çarşamba olarak planlandı. 3 kule şeklinde yükselen projede daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Elmar Towers iletişim!

Elmar Towers iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde inşa edilecek.

Elmar Towers lansman tarihi!

Elmar Towers lansman tarihi olarak Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yeni yükselecek olan proje rezidans şeklinde tasarlandı. Elmar Yapı tarafından hayat geçirilen proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Referans Kartal Towers iletişim!

Kiler GYO tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen Referans Kartal Towers projesi, 2018 yılının Mart ayında teslim edilecek. İşte Referans Kartal Towers iletişim bilgileri…

Mina Towers Fikirtepe iletişim!

Mina Towers Fikirtepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Fikirtepe'de yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Mina Towers Başaran iletişim!

Toplam 1.500 daireden meydana gelen Mina Towers Başaran projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Mina Towers Başaran iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dubai Towers Esenyurt iletişim!

Dubai Towers Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen Dubai Towers Esenyurt projesinde 1.153 daire, 38 dükkan ve 11 villa olacak...

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim!

Delta İnşaat Dubai Towers iletişim için satış ofisiyle 0212 853 64 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Arsa alanı 20 bin 510 metrekareden oluşan proje E-5 Karayolu'na 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi iletişim!

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.250 adet konuttan oluşuyor.

Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Velvet Towers satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 1.250 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Fikirtepe Velvet Towers iletişim bilgileri!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Fikirtepe Velvet Towers iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim!

26 kat 3 blok halinde yükselecek olan projede toplam 1.250 adet dairenin yer alacak. Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim blgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim için 0 216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilecek proje 1.250 adet konuttan meydana geliyor.

Elmar Towers iletişim Haberi

Elmar Towers iletişim

Elmar Yapı tarafından Başkent'in en yüksek rezidans projesi olarak satışa sunulan Elmar Tovvers, Ankaralı işadamlarını kendisine çekti. Lansmanda 3 bin talebin geldiği projede, konutların 10 günde yüzde 40'ı satıldı. Satış sürecini değerlendiren Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, projenin yatırımı kira gelirleriyle kısa sürede amorti ettiren formülünün yatırımcılar tarafından kabul gördüğünü söyledi. Salih Küsmüş, "Sadece kira geliriyle bile bir yatırımın 10 yılda kendisini amorti edebileceğini ortaya koyuyoruz. Kaldı ki projenin lokasyonu itibarıyla değerinin de artacak olmasından dolayı yatırımcıların çifte kazanç imkânına sahip olacağını ifade etmek istiyoruz" diye konuştu. 



AYDA BİN LİRAYA KONUT 

Önümüzdeki günlerde bankalarla yapacakları ortak kampanyalar sayesinde beyaz yakalı 25-35 yaş aralığmdaki kitleye dokunmayı planladıklarını aktaran Salih Küsmüş, banka finansmanı ile ayda bin lira ödeyerek konut sahibi olunabileceğini...