19 / 04 / 2024

Elmar Towers fiyatları!

Elmar Towers fiyatları!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Elmar Towers fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Elmar Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Ankara'da, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktada yükselen Elmar Tower Evleri 1 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinden oluşuyor.


Elmar Towers fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen projede toplam 800 adet daire yer alıyor.


Konut ve AVM konsepti ile geliştirilen  Elmar Towers  15 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak. Proje 136 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Ankara Elmar Towers 'ta 1+1 dairelerin alanları 43 metrekare, dubleks dairelerin alanları ise 67 metrekareden başlıyor. Projenin sosyal alanları arasında yüzme havuzu, fitness center, cafe, alışveriş merkezi, sauna bulunuyor.


Elmar Towers fiyatları 1+1'lerde 176 bin TL'den başlıyor, dubleks dairelerde ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Proje 2'si konut 1'i alışveriş merkezi olmak üzere 3 bloktan meydana geliyor.


Elmar Towers iletişim
Tel: 444 8 388
Web: http://www.elmartowers.com/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön