24 / 04 / 2024

Elmar Towers Söğütözü fiyatları!

Elmar Towers Söğütözü fiyatları!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Elmar Towers Söğütözü fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçirilen projede toplma 803 adet daire yer alıyor.



Elmar Towers Söğütözü projesinde satışlar 18 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükselen proje  Elmar Yapı  imzasıyla yükseliyor.


Toplam 803 adet daireden oluşan proje Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede inşa ediliyor. Proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


Elmar Towers Söğütözü projesinde sosyal ortak kullanım alanları içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu yer alıyor. Proje 3 kule şeklinde yükseliyor.


2 kulenin konuttan diğer kulenin ise alışveriş ve spor merkezinden oluştuğu projede 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Elmar Towers Söğütözü fiyatları!

1+1 daireler 176 bin TL'den başlıyor.

Projedeki dubleks daireler ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Projedeki daireler 30 ay sonra teslim edilecek.


Elmar Towers Söğütözü iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön