24 / 04 / 2024

Söğütözü Elmar Towers satılık daire!

 Söğütözü Elmar Towers satılık daire!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 800 adet daireden oluşan proje 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Proje 3 bloktan oluşuyor.



Söğütözü  Elmar Towers  projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yer alan Söğütözü Elmar Towers projesi içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu gibi sosyal ortak kullanım alanları yer alıyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Söğütözü Elmar Towers projesi  Ankara  Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor.


3 kule şeklinde yükselen Söğütözü Elmar Towers projesinde 2 kule daire seçeneklerinden oluşurken diğer bir kule ise alışveriş ve spor merkezi olarak yükseliyor. 


Söğütözü Elmar Towers projesinde toplam 800 adet daire yer alıyor. 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükselen proje  Elmar Yapı  imzası taşıyor.


Söğütözü Elmar Towers satılık daireler 1+1 fiyatları 176 bin TL'den başlıyorken, dubleks daire fiyatları 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Proje teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirlendi.


Söğütözü Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön