23 / 04 / 2024

Ankara Elmar Towers satılık daire!

Ankara Elmar Towers satılık daire!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 803 adet daireden oluşan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.



Ankara  Elmar Towers  projesinde sosyal ortak kullanım alanları içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu yer alıyor. Projede toplam 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak.


Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçirilen  Ankara  Elmar Towers projesinde toplam 803 adet daire yer alıyor.


3 kule şeklinde yükselen Söğütözü Elmar Towers projesinde 2 kule daire seçeneklerinden oluşurken diğer bir kule ise alışveriş ve spor merkezi olarak yükseliyor. 


Ankara Elmar Towers projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Ankara Elmar Towers satılık dairelerin fiyatı kat ve cepheye göre değişiyor. Daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılacağı projede 1+1 daireler 176 bin TL'den başlıyor, dubleks daireler ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor.


Ankara Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön