20 / 04 / 2024

Elmar Yapı Elmar Towers satılık!

Elmar Yapı Elmar Towers satılık!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktasında bulunan Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks olarak dizayn edildi. Proje toplamda 800 adet daireden oluşuyor.



Konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan  Elmar Towers   Ankara  'da 1 oda 1 salon dairelerin alanları minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin ise minimum 67 metrekare şeklinde tasarlandı.


Elmar Yapı Elmar Towers satılık konut fiyatları 1+1'lerde 176 bin TL'den başlıyor, dublekslerde ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında farklılık gösteriyor.  Proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Sauna, fitness center, cafe, yüzme havuzu, alışveriş merkezi gibi sosyal donatı alanlarının yer aldığı Elmar Towers Ankara projesi 2'si konut, diğeri alışveriş merkezi olmak üzere 3 blok halinde inşa ediliyor. 


Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve dubleksler sunuluyor. Lansmanı yarın gerçekleşecek olan proje 136 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Elmar Towers iletişim bilgileri

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön