28 / 03 / 2024

Elmar Towers Söğütözü satılık!

 Elmar Towers Söğütözü satılık!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Elmar Towers Söğütözü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde tasarlandı. 1+1 dairelerin 43 metrekareden başladığı projede fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor.



Elmar Towers Söğütözü projesinde 1+1 dairelerin minimum büyüklükleri 43 metrekareden başlarken, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanlarında sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu gibi seçeneklerin yer aldığı  Elmar Towers  Söğütözü projesi toplam 803 adet daireden meydana geliyor.


3 blok şeklinde yükselen Elmar Towers Söğütözü projesi ulaşım bilgileri kapsamında Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor. 


Toplam 136 bin metrekare alan üzerinde yükselen Elmar Towers Söğütözü projesinde 2 kulesi konuttan diğer kulesi ise alışveriş ve spor merkezinden oluşuyor.


Elmar Towers Söğütözü satılık 1+1 daireler 176 bin TL'den başlıyor, dubleks daireler ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Toplam 650 milyon TL yatırım bedeline sahip projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek.


Elmar Towers Söğütözü iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön