19 / 04 / 2024

Elmar Towers satış ofisi

Elmar Towers satış ofisi

Elmar Towers satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 803 adet daireden oluşan proje Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alıyor.

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri!

Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı Elmar Towers Rezidans 650 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 803 adet daireden oluşuyor. İşte Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri...

Ankara Elmar Towers daire fiyatları!

Ankara Elmar Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen proje Kızılay'a 19 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Elmar Towers nerede?

Dün basına tanıtılan Elmar Towers Konutları 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Elmar Towers nerede?

Elmar Yapı Elmar Towers iletişim!

Elmar Yapı Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Eskişehir yolu üzerinde hayata geçirilen proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Ankara Elmar Towers fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Ankara Elmar Towers ne zaman teslim?

Elmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elmar Towers 'ta dairelerin büyüklükleri 43 metrekareden başlıyor. Projede 800 adet daireye yer veriliyor. Peki Ankara Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers fiyatları!

Elmar Towers fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Elmar Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri arasında 1+1 ve dubleksler yer alıyor. Proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ankara Elmar Towers iletişim!

Ankara Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 800 adet daireden meydana gelen projede konutların yanı sıra alışveriş merkezine de yer veriliyor.

Luxera Towers satışta! Yeni proje!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Luxera Towers satışa çıktı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 509 bin 920 TL'den başlıyor...

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Referans Kartal Towers satış fiyatları!

Toplam 451 daire ve 800 metrekare ticaret alanına yer verilen Referans Kartal Towers satış fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. Proje Kiler GYO imzasına sahip.

Referans Kartal Towers satış fiyatları 2017!

Referans Kartal Towers satış fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. Referans Kartal Towers projesinde daireler Mart 2018'de teslim ediliyor...

Kadıköy Mina Towers satılık!

Kadıköy Mina Towers satılık dairelerin metrekare fiyatı 7 bin 400 liradan başlıyor. Mina Towers Kadıköy'de 1.500 daire vve 95 ticari birim yer alıyor...

Mina Towers lansman toplantısı 27 Eylül'de!

Geleceğin yaşam stilini belirleyecek Mina Towers projesinin lanse edileceği basın toplantısı 27 Eylül 2016 Salı günü gerçekleşecek. Toplantı Mina Towers satış ofisinde düzenlenecek.

Kiler GYO Referans Kartal Towers satılık!

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinin satış fiyatları 260 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje'de 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers satış ofisi!

Esenyurt Delta Dubai Towers satış ofisi telefon numarası 0212 853 64 57 olarak belirlendi. Mart ayı içerisinde satışa çıkması planlanan projede 1.153 konut yer alıyor.

Delta Dubai Towers satılık!

Delta Dubai Towers satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta olan proje Delta İnşaat imzası taşıyor.

Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Velvet Towers satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Elmar Towers satış ofisi Haberi

Elmar Towers satış ofisi

Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Elmar Towers projesin 3 blok şeklinde yükseliyor. Projedeki daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi.


Daire fiyatlarının konumlarına ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösterdiği Elmar Towers projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Projenin 2 blok konut, diğeri AVM şeklinde oluşuyor.


Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alan Elmar Towers projesi toplam 650 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Ulaşım bilgilerine göre proje Kızılay'a 19 kilometre, havaalanına 49 kilometre, çevre yoluna 1,5 kilometre, metroya 4 kilometre, Çukurambara'a 13 kilometre, Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Daire fiyatlarının 197 bin TL'den başlangıç gösterdiği Elmar Towers projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, cafe, alışveriş merkezi yer alıyor. 

Projedeki daireler...