25 / 04 / 2024

Elmar Towers nerede?

Elmar Towers nerede?

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Dün basına tanıtılan Elmar Towers Konutları 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Elmar Towers nerede?



"Elmar Towers nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 2 adet konut ve 1 adet alışveriş merkezi olmak üzere 3 blok halinde yükseliyor. 


Elmar Yapı imzası taşıyan  Elmar Towers  Rezidans'ta toplam 803 adet konut yer alıyor. 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak olan proje 1 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Dairelerin alanları minimum 43 metrekare olarak tasarlanan  Elmar Yapı  Elmar Towers 'ta 1+1 daireler 176 bin TL'den başlıyor, dubleks daireler ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Elmar Towers nerede?

Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bir bölgede bulunan Elmar Towers Ankara'da cafe, alışveriş merkezi, sauna, yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


Elmar Towers satış ofisi iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön