23 / 04 / 2024

Elmar Towers Ankara

Elmar Towers Ankara

Başkent'te, Eskişehir Yolu üzerinde mimarisi ve satış formülüyle ses getirecekbir gayrimenkul projesine başlayan Elmar Yapı, çekici ve modern projesiyle yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indiriyor.

Elmar Towers'ta fiyatlar 197 bin TL'den başlıyor!

ANKARALI Elmar Yapı A.Ş. Eskişehir Yolu üzerinde 650 milyon TL yatırımla hayata geçireceği Elmar Towers projesini görücüye çıkardı.

Elmar Towers www.elmartowers.com web sitesi açıldı!

Elmar Yapı imzası taşıyan Elmar Towers www.elmartowers.com web sitesi açıldı. Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje havaalanına 49 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Elmar Yapı Elmar Towers Evleri!

Elmar Yapı Elmar Towers Evleri 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak.

Elmar Towers nerede?

Dün basına tanıtılan Elmar Towers Konutları 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Elmar Towers nerede?

Ankara Elmar Towers satış ofisi!

Ankara Elmar Towers satış ofisi ile 444 8 388 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Konut fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı projede 1+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor.

Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Toplamda 803 adet dairenin yer aldığı Elmar Towers Ankara'da konutların büyüklükleri minimum 43 metrekareden oluşuyor. Proje Elmar Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Elmar Towers lansmanı Nisan ayı içerisinde yapılacak!

Elmar Yapı, Ankara'da yeni proje yapıyor. Ankara'nın Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin orta noktasına konuşlanan rezidans projesinin lansmanı nisan ayında yapılacak..

Elmar Towers Ankara'nın lansmanı Nisan'da!

Elmar Yapı, yeni markalı rezidans projesinde yatırımcıyı Başkent’in en değerli noktasındaki projesine davet ediyor. Elmar Towers Ankara'nın lansmanı Nisan ayında gerçekleşecek.

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Marina Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Marina Towers Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Mistral Towers'ın yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı!

İzmir Ankara Caddesi'nde Mistral GYO tarafından hayata geçirilen Mistral Towers projesinin yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Kozlar Towers'ta 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kozlar Towers projesi YK Kozlar İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2017 Haziran'da...

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Twin Towers'ta teslimler 2017'de!

Twin Towers projesi Mandalin Grup tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 128 daireden oluşan projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Elmar Towers Ankara Haberi

Elmar Towers Ankara

Elmar Yapı'nın 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği Elmar Towers projesi, Ankara'nın yeni kuleleri olacak ve Türkiye çapında ses getirecek. Kısa sürede yatırımcının gözde yatırım aracı olması beklenen Elmar Towers, Türkiye'de en hızlı yatırım dönüşü sağlayan projelerden biri olmaya aday... Proje bölgesi, aym zamanda Ankara'nın son 5 yıldır en hızlı şekilde büyüyen ve gelişen bölgesi olarak dikkat çekiyor. 


İş dünyasının kalbinde 


METROYA yakınlığı ile Eskişehir yolu her açıdan Başkentin prestijli bölgesi haline geldi, iş ve yaşam dünyasının tamamına yakını bu hat üzerinde ikamet...