19 / 04 / 2024

Elon Musk mülk satışı

Elon Musk mülk satışı

Tesla'nın kurucusu olan Elon Musk sosyal medya hesabından tüm mülkünü satacağını ifade eden tweetler attı.

Zenginler listesinde Elon Musk yerini Jensen Huang'a mı bırakıyor?

Nvidia CEO'su Jensen Huang dünyanın en zenginler listesinde 20 kişisinden biri olma yolunda. Öte yandan, Elon Musk'ın ise çeşitli sorunlar nedeni ile dünyanın en zengin insanı unvanı sallantıda.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

Elon Musk Kriptoyu Bırakıyor: Yapay Zeka Yatırımlarına Odaklandı!

Milyarder girişimci Elon Musk, son dönemde yapay zeka alanında yatırım yapacağını açıkladı ve kripto para dünyasından çıkacağı sinyallerini verdi. Kripto para birimleri hakkındaki tweet'leriyle bilinen Musk, Twitter'da yaptığı açıklamada artık yapay zeka ile ilgilendiğini belirtti.

Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, daha 12 yaşında video oyunları geliştirmeye başladı. Erken yaşta bilgisayar ve girişimcilik dünyasına adım atan Elon Musk, başarılı olmanın 6 gizli anahtarını verdi. İşte ayrıntılar...

‘Mavi tik’ için pazarlık kızışıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk’a mesaj var! Bize farklı tarife mi uygulanacak?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’ı 44 milyon dolara satın alarak şirketin yönetim kurulunu fesheden ve tek başına yönetime geçen ünlü milyarder Elon Musk’ın mavi tik’i paralı yapmasının yankıları sürüyor. Tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil oldu!

Şoke eden gelişme! Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk’ın paylaşımı, değer kaybeden kriptoda para biri oldu. İşte detaylar…

Elon Musk'tan Bitcoin hamlesi! Tüm yatırımcılar bu kararı konuşuyor!

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla şirketinin 2. çeyrek raporunda Bitcoin varlıklarının yüzde 75'inin satıldığı açıklandı. Peki Musk bu satışı neden yaptı? İşte cevabı...

Elon Musk'tan dikkat çeken "1453" mesajı

ABD'li milyarder Elon Musk, twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Musk, İstanbul’un Fethi’ne gönderme yaparak bir görsel paylaştı.

Elon Musk’ın satın adlığı Twitter paralı mı olacak? Tüm dünya bu haberi konuşuyor

Geçtiğimiz günlerde Twitter’ı 44 milyara satın alan Elon Musk, ücretli abonelik sistemiyle işleyen Twitter Blue’ya ağırlık vermeyi planladığını açıkladı. Twitter Blue’ya yapılan yatırımların ardından platformun ücretli aboneklikler sayesinde 10 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

Demir fiyatları artınca Elon Musk bir alana daha el atıyor! Şimdiden yerinizi alın, fiyatları uçuşa geçecek

Ünlü iş insanı Elon Musk, yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor. Musk'un gelecek gördüğü alanlardan biri olan lityum madenciliğinin önümüzdeki süreçte değerlenmesi bekleniyor.

Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, dolar ve altın alımını desteklemediğini vurgulayarak, ev gibi fiziksel yatırımlar ile şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

Elon Musk mülk satışı Haberi

Elon Musk mülk satışı

Tesla'nın kurucusu olan Elon Musk sosyal medya hesabından çarpıcı tweetler attı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, daha önce de şirket hisseleriyle ilgili yaptığı manipülatif açıklamalar sebebiyle ceza yiyen Tesla'nın kurucusu ve eski CEO'su Elon Musk, dün twitter hesabından yaptığı "Tesla hisseleri çok yüksek" açıklamasıyla şirket hisselerinin 14 milyar dolar değer kaybetmesine sebep oldu.

ELON MUSK'IN ATTIĞI TWEETLER: TÜM MÜLKÜMÜ SATIYORUM

"Tüm fiziksel varlıklarımı satıyorum, kendime ait bir evim olmayacak" diyerek 100 milyon dolar toplam piyasa değerine sahip en az 7 evini satışa çıkaracağını dile getiren Elon Musk, kendisine ait herhangi bir evi olmayacağını, bu konuda kız arkadaşı ünlü şarkıcı Grimes'ın kendisine çok kızgın olduğunu söyledi.

Musk, mülklerinin satışında tek istisna olarak ise Los Angeles'ta yer alan Gene Wilder'ın eski evini gösterdi. Bu...