25 / 04 / 2024

eltes güneşi ağaoğlu

eltes güneşi ağaoğlu

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yaptığı Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence'in kampanyası 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Kampanya kapsamında ev alanlar daire fiyatının sadece yüzde 20'sini peşin ödedikten hemen sonra tapularını alarak yeni yıla yeni evlerinde g

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 milyar dolar!

Forbes Türkiye tarafından açıklanan "En Zengin 100 Türk" listesine göre Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 miyar dolar…

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

Ağaoğlu Çekmeköy'ün lansmanı 6 Ekim'e ertelendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Çekmeköy’de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansman tarihi 6 Ekim Cuma gününe ertelendi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ağaoğlu Maslak 1453’te Nusret Et açılacak!

Nusret Gökçe, Ağaoğlu Maslak 1453’e giderek proje hakkında bilgi aldı. Gökçe, ‘Nusret Et’ için uygun alanları gezdi.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ağaoğlu'ndan Guinness rekoru!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu. Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 Projesi'nin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Guinness rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

eltes güneşi ağaoğlu Haberi

eltes güneşi ağaoğlu

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun İstanbul'un parlayan yıldızı Ümraniye'de yükselen Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence'in kampanyası 31 Aralık 2007'e kadar uzatıldı. Kampanya kapsamında ev alanlar daire fiyatının sadece yüzde 20'sini peşin ödedikten hemen sonra tapularını alarak yeni yıla yeni evlerinde girebilecek ve bakiyeyi 7 ay sonra ödemeye başlayabilecek. Kampanyada fiyatlar 178 bin YTL'den başlıyor.

Eltes Güneşi'nde 1+1 dairelere 178.000 YTL, 2+1 dairelere 238.000 YTL ve 3+1 dairelere 267.000 YTL'den başlayan fiyatlarla; Eltes Gold Residence'da ise 1+1 dairelere, 211.000 YTL, 2+1 dairelere 278.000 YTL ve 3+1 dairelere 389.000 YTL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilmek mümkün. Kampanya kapsamında 12 ay için yüzde 0.47, 36 ay için yüzde 0.98, 60 ay için yüzde 1.09,...