28 / 03 / 2024

eltes inşaat üsküdar projesi

eltes inşaat üsküdar projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde yer teslimi Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat - Istlife Yapı'ya yapıldı.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Hankar İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hankar İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 120 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

eltes inşaat üsküdar projesi Haberi

eltes inşaat üsküdar projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkarılan Hava Lojmanları'nın yer teslimi yapıldı. 


İhalesini 406 milyon TL teklifle kazanan Eltes İnşaat - Istlife Yapı, Emlak Konut'a 406 milyon TL  (yüzde 50,15) teklif sunmuştu.  Hava Lojmanları arsasına 4 katlı bloklardan oluşan butik proje inşa edilecek



Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları arsası sahibini...