25 / 04 / 2024

elyaf katkılı beton üretimi

elyaf katkılı beton üretimi

Türkiye'nin en büyük elyaf katkılı beton üretim fabrikası, Teknik Holding bünyesindeki `Betofiber' markası ile üretim yapmaya hazırlanıyor.

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

Beton fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı! 13 Eylül 2023 beton fiyatları

İnşaat sektörünün önemli malzemelerinden olan betona ocaktan bu yana rekor zam geldi.  Fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı. Peki beton fiyatları ne kadar? Güncel beton fiyatları kaç lira? 13 Eylül 2023 beton fiyatları

İngiltere'de okullar beton sorunu nedeniyle kapatılıyor: Gaz beton riski nedir?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, İngiltere'de 100'den fazla okul, gerekli güvenlik önlemleri alınana kadar özel bir beton türüyle inşa edilmiş binalarını kullanamayacakları konusunda bilgilendirildi.

Düğünlerde artık altın yerine o takılıyor! Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor

Düğünlerde takılan altın takılar yerini Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'e bıraktı. Artık vatandaşlar altın yerine BES yaptırıyor. Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Bu ödemeyi almayan dizlerini döver! Fiyatı duyanlar hemen başvuru yapmaya başladı bile

Geride bıraktığımız günlerde Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Erdoğan, devlet katkılı kredileri ilan etti. Faizsiz ve geri ödemesi hakkında verdiği bilgilerle gençleri mutlu etti. Peki bu krediler nasıl alınacak? detaylar haberimizde.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

2000'den önceki binalar için çarpıcı uyarı! Depremde yıkılan binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin, depremde yıkılan 300'ü aşkın binadan aldıkları karot örneklerine göre, binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi. 

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

Hazır beton sektörü 2021 yılını büyüyerek kapattı!

Türkiye Hazır Beton Birliği 2021 yılı kapsamındaki Hazır Beton Sektör Raporu’nunun detaylarını yayımladı.

Katkılı konut hesabından kimler yararlanabilir? 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara devlet tarafından verilen katkılı konut hesabının başvuru şartlarını araştırmaya devam ediyor. Peki katkılı konut hesabı başvuru şartları neler? İşte detaylar... 

elyaf katkılı beton üretimi Haberi

elyaf katkılı beton üretimi

Teknik Yapı gibi Teknik Holding bünyesinde yer alan `Betofiber', Türk inşaat sektöründe geleceğin cephe kaplaması olacak olan GRC (glassfibre reinforced concrete - elyaf katkılı beton) üretimine başlıyor.

Kamu ve özel inşaat firmalarına hizmet veren Betofiber, sektörle ilk buluşmasını CNR'da düzenlenen "Çatı&Cephe