04 / 05 / 2024

Elysium Elit nerede

Elysium Elit nerede

Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 300 dolardan başlıyor. Koşuyolu parkının yanı başında yer alan proje 86 adet daireden oluşuyor.

Elysium Elit Koşuyolu projesinden ilk görseller!

Elysium Elit Koşuyolu projesinde ön talep süreci devam ederken görselleri de yayınlandı. 5 Mart tarihinde satışların başlayacağı Elysium Elit Koşuyolu projesi 2 bloktan meydana gelecek.

Ofton İnşaat Elysium Elit Koşuyolu!

Ofton İnşaat Elysium Elit Koşuyolu projesinde toplam 86 adet daireden meydana geliyor. Ön satışları devam eden projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Elysium Es Kavacık nerede?

Elysium Es Kavacık nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kavacık Elysium Es projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.

Elysium Elit Koşuyolu’nda ticari alanlara yoğun talep!

Ofton tarafından İstanbul’un en seçkin ve merkezi lokasyonlarından biri olan Koşuyolu’nda hayata geçirdiği Elysium Elit Koşuyolu projesinde 15 adet bağımsız bölümden oluşan ticari alanlara talep yağıyor.

Ofton İnşaat bu yıl 3 projesini satışa çıkaracak!

Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu; Bodrum'da ise Elysium Miramar projelerinde deniz manzarası sunan Ofton İnşaat, bu yıl içinde deniz manzarası sunan üç projeyi daha satışa çıkaracak.

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 6 bin 610 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Elysium Soul Rezidans nerede?

Ofton Elysium Soul projenin toplam 900 metrekare yeşil alanı bulunuyor. Toplam 6 bin 610 metrekare arsa alanına yayılan projede 1+0'dan çatı dublekse kadar farklılık gösteriyor. Peki Elysium Soul Rezidans nerede?

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daireler 1+0, 1+1, 2+1, çatı katı ve bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Peki Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Ofton Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Dairelerin 1+0'dan çatı dublekslere kadar değişerek tasarlandığı projede ev büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor. Proje 211 adet bağımsız ünite ve 4 adet ticari birimden oluşuyor. Peki Ofton Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Beyoğlu Elysium Soul Evleri nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda 36 aya varan vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Proje 30 bin 484 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul Evleri nerede?

Beyoğlu Elysium Soul Rezidans nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda 1+0'dan dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul Rezidans nerede?

Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Elysium Soul Konutları'nın Eylül 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede dairelerin alanları 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Elysium Elit nerede Haberi

Elysium Elit nerede

Teslim tarihi 2016 yılı Ekim ayı olarak belirlenen Elysium Elit Koşuyolu'nda dairelerin alanları 66,68 metrekareden başlıyor, 348 metrekareye kadar ulaşıyor.


Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi daire seçeneklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan projenin 6 bin 500 metrekaresi kapalı alandan meydana geliyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Elysium Elit Ofton İnşaat projesi 10 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Yarın satışa çıkacak olan Koşuyolu Elysium Elit Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede fitness center, restauranlar, kafeler, alışveriş alanları, spor alanları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekare bazında fiyatları 4 bin 300 ile 5 bin 300...