19 / 04 / 2024

Elysium Miramar satış ofisi

Elysium Miramar satış ofisi

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.

Elysium Miramar Bodrum'da teslimler 2016'da!

Ofton İnşaat, Bodrum’a 30 milyon euro yatırım bedeli olan Elysium Miramar ile adım attı. Bundan sonra bu bölgeye ağırlık verecek olan şirketin hedefinde dünyanın her tarafından zenginler var.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi!

Villaların 192 metrekareden başladığı proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Elysium Miramar Konutları ne zaman teslim?

Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde yükseliyor. Peki Elysium Miramar Konutları ne zaman teslim?

Ofton İnşaat Elysium Miramar Bodrum!

Ofton İnşaat Elysium Miramar Bodrum 'da 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen bağımsız villalar yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede bahçeli ve havuzlu villalar bulunuyor.

Elysium Miramar satış ofisi!

Merkeze yakın yerde bulunan proje 22 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projede villalar 192 metrekareden oluşuyor. Elysium Miramar satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Elysium Miramar iletişim!

Elysium Miramar iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proje 3+1 şeklinde tasarlanan bağımsız villalardan meydana geliyor.

Elysium Miramar Bodrum satılık!

Elysium Miramar Bodrum satılık villa tipleri arasında 3+1 dubleksler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Bodrum Elysium Miramar iletişim!

Bodrum Elysium Miramar iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu satış fiyatı!

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu satış fiyatı 588 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler 1 yıl sonra yapılıyor...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış fiyatı!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış fiyatı 588 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak...

Elysium Es Beykoz satış fiyatları!

Elysium Es Beykoz satış fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Es Beykoz projesi Nisan 2018'de teslim ediliyor...

Elysium Es Beykoz satışta! Metrekaresi 9 bin TL!

Ofton İnşaat tarafından Beykoz’da 100 konut ve 15 ticari birim olarak hayata geçirilen Elysium Es Beykoz projesi 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları!

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Kavacık projesinde 60 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Elysium Es Beykoz satışları!

Elysium Es Beykoz satışları bugün başlıyor. Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği projede 120 adet konut bulunuyor.

Elysium Miramar Bodrum Ofton fiyatlar!

Elysium Miramar Bodrum Ofton fiyatları 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Elysium Miramar Bodrum'da konutlar oturuma hazır...

Elysium Miramar Bodrum'da fiyatlar 561 bin 800 Euro'dan başlıyor!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Miramar Bodrum Projesi'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Proje, az katlı 23 bloktan meydana geliyor..

Elysium Miramar Bodrum'da 561 bin 800 Euro'ya villa!

22 dönüm arazi üzerinde yayılan Elysium Miramar Bodrum'da 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse dairelere yer veriliyor..

Elysium Premier Bodrum satışa çıktı!

Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede insa ettiği 8 villadan oluşan Elysium Premier Bodrum projesini satısa çıkardı. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor.

Elysium Miramar Bodrum'da bayrama özel indirim!

Elysium Miramar Bodrum Evleri Oftoon İnşaat güvencesiyle Bodrum'da hayata geçiriliyor. Elysium Miramar Bodrum projesinde bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor.

Elysium Miramar Bodrum'da bayram indirimi fırsatı!

Elysium Miramar Bodrum'da bayram indirimi fırsatı sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Elysium Miramar projesi Bodrum Kalesi manzarasına sahip...

Elysium Miramar Bodrum'da hemen teslim villalar!

Ofton İnşaat projesi Elysium Miramar Bodrum'da toplamda 46 villa yer alıyor. Deniz, doğa, marina ve Bodrum kalesi manzarası ile dikkat çeken projede satış süreci devam ediyor.

Elysium Miramar satış ofisi Haberi

Elysium Miramar satış ofisi

Villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzarallarına cepheleri bulunarak dizayn edilen proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık penthouse daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanırken, villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Ödeme planı kapsamında Bodrum Elysium Miramar Evleri projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 50'si yüzde 5 faiz oranıyla 18 aya kadar taksitlendiriliyor.


Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen Bodrum Elysium Miramar Evleri projesinde villa büyüklükleri 192 metrekareden dizayn edildi. Projede evler Mayıs 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık penthouse dairelerin 1 milyon 100 euro ile  1 milyon 150 euro arasında değişirken, villa fiyatları 530...