19 / 04 / 2024

emaar ceo

emaar ceo

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu. Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Ozan Balaban Emaar'dan ayrıldı!

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. İşte Ozan Balaban'ın veda yazısı...

Emaar Square AVM'nin içinde hangi markalar yer alacak?

Emaar Square, Eylül sonunda kapılarını açıyor. “Emaar’da her kesime hitap edebilmek için Cevahir ile İstinyePark’ı birleştirdik” diyen CEO Ozan Balaban birçok ünlü marka ile anlaşmanın sağlandığını belirtti.

Emaar Square AVM, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Emaar Regional CEO’su Ozan Balaban, 2.3 milyar dolar yatırımla eylül ayında açılacak olan Emaar Square AVM’nin İstanbul’da lüks alışverişte 3 merkezinden biri olacağını söylüyor.

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşı'nı dönüştürecek!

ÇAMLICA'da 2.3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, kentsel dönüşüm projeleri için ilk adımı Beyoğlu'nda atacak. Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "İmarın netleşmesini bekliyoruz" dedi.

Ozan Balaban Dubai'yi anlattı!

Emaar CEO'su Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarından EMAAR'ın pek çok ülkeden sorumlu CEO'su Ozan Balaban, sık sık seyahat ettiği Dubai'yi yazdı. Balaban'ın Dubai rehberine bakmadan bu ülkeye seyahat etmeyin..

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu!

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu. Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.

Emaar 2015'te yeni projelere hazırlanıyor!

Dubaili Emaar, İstanbul' dan sonra gözünü güneydeki turizm bölgelerine dikti. Bodrum, Antalya ve Kuşadası'na baktıklarını söyleyen CEO Balaban, "2015' te yeni projeler geliyor" dedi..

emaar ceo Haberi

emaar ceo

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties'in, Türkiye pazarına girdiği 2006 yılından beri Emaar Türkiye CEO'luğu görevini başarıyla yürüten olan Ozan Balaban’ın görev yetki alanı genişletilerek 1 Kasım 2014 itibariyla Regional (Bölgesel) CEO olarak görevlendirildi. 


Ozan Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.


Ozan Balaban...