26 / 04 / 2024

Emaar Türkiye pr ajansı

Emaar Türkiye pr ajansı

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Türkiye’nin en yüksek köprüsü Bitlis’te inşa edildi!

50 yıl önce, dönemin Bitlis Milletvekili Abidin Gaydalı’ın girişimleriyle projelendirilen Türkiye’nin en yüksek köprüsü tamamlanıyor.

Türkiye Irak ile bölgesel enerji açılımına hız vermeyi hedefliyor!

BİLGESAM Araştırma Koordinatörü Semin, "Irak ile kurulacak enerji köprüsü, Türkiye’yi bölgesel güç ve transit ülke olma hedefine bir adım daha yaklaştırarak Türkiye’nin dünya pazarındaki önemini artıracak" dedi.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Türkiye’nin dev projelerinde İtalyan GBC markalı ürünler kullanılıyor!

Türkiye temsilciliğini yürüten Habib Makina iş birliği ile Türkiye’deki işlerini büyüten GBC, son dönemde Türkiye’nin en büyük projeleri olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı köprüsü inşaatlarına ürün temin etti.

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Yol demek, köprü demek Türkiye’nin güçlenmesi demek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Yol demek, köprü demek, tünel demek, viyadük demek, havalimanı demek Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve güçlenmesi demek." dedi.

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Emaar Türkiye pr ajansı Haberi

Emaar Türkiye pr ajansı

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı. 1 Temmuz 2016 itibariyle hayata geçen işbirliğiyle gayrimenkul geliştirme sektörüne dinamizm getiren projelerini kamuoyuna ve basına güçlü biçimde duyurmaya devam...