19 / 04 / 2024

emaar türkiye Ümit Türüdü Şen

emaar türkiye Ümit Türüdü Şen

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Harvard, Oxford, MIT Türkiye'de üniversite açabilecek!

MEB, Türkiye’yi bölgenin eğitim üssü yapmak için Harvard, Oxford, MIT gibi üniversitelerin kampüs açabilmesine ‘imkân verecek’ düzenlemeye hazırlanıyor.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Emaar Türkiye'nin yeni PR ajansı Effect Burson-Marsteller oldu!

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Türkiye’nin teknoloji üssü yıkıldı yerine rezidanslar yapılıyor!

Turgut Özal’ın kurulmasını istediği, Süleyman Demirel’in ise temelini attığı Türkiye’nin MIT’i olacak ’Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nün 5 binası buldozer ve dinamitle yıkıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Türkiye'de 20 katlı bina sayısı bin 593'e yükseldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden Prof. Dr. Mustafa Erdik, Prof. Dr. Sinan Akkar ve Doç. Dr. Ümit Dikmen, yürüttükleri “ Türkiye’deki Yüksek Katlı Binaların Dağılımları ve Yapısal Özellikleri” konulu envanter çalışmasının öncü sonuçlarını aç

Türkiye gayrimenkul danışmanlığının gelişimi için ümit verici!

Franchising vererek Kars'a kadar ulaşan RE/MAX, 2 bin 500'e yakın gayrimenkul danışmanını sistemine dahil etti. RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn, "2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız''diyor.

Emaar Türkiye, güneyde yeni projelere imza atacak!

Emaar, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Çamlıca'da 2,3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, gözünü güneye dikti.

Emaar Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.

emaar türkiye Ümit Türüdü Şen Haberi

emaar türkiye Ümit Türüdü Şen

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Ümit Türüdü Şen, Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye transfer olan, Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı.


Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen 1983-1989 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi ve İş Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 


İş hayatına reklam ajansında müşteri yönetmeni olarak başlayan Ümit Türüdü Şen, 1999'dan 2005'e kadar Alarko Turizm Grubu'nda çeşitli görevler aldı. Şen, gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye 2005'te Multi Turkmall’da başladı.


Ümit Türüdü Şen, 2006 – 2008 yılları arasında Kiler GYO’ya ait Levent'teki İstanbul Sapphire'in Pazarlama ve Satış Grup Başkanı görevini üstlendi. 


Şen, Ağustos 2008’den bugüne Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. 


Emaar Türkiye

Türkiye pazarına 2006 yılında konut sektöründeki...